Laddstolpar kunnig Södertälje

HS Eltjänst AB

Välkommen till oss på HS Eltjänst AB! Vi är ett ISO-certifierat elföretag som grundades 2014 och finns här för dig som vill ha hjälp med någon typ av eltjänst. Oavsett om det rör sig om en installation av laddstolpar, en automatisering, eller en felsökning av ett elproblem du inte lyckas komma till bukt med kan vi ta hand om det. Vi är helt enkelt kunniga inom det mesta som har med elektricitet att göra och tillhandahåller service som är personlig, prisvärd och effektiv.

Vi på HS Eltjänst AB vänder oss bland annat till byggföretag, privat samt offentlig sektor, bostadsrättsföreningar och kommunala evenemang. Hör av dig till oss idag för att boka en av våra tjänster!

Våra elektriker har skickligheten som krävs

För att kunna utföra ett elarbete på ett korrekt sätt är det viktigt med en kombination av teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet. Detta besitter samtliga elektriker i vår personalstyrka. För att kunna jobba hos oss på HS Eltjänst AB krävs det att man har en avklarad elutbildning i ryggen samt att man varit ute och arbetat praktiskt. Du som anlitar oss kan med andra ord räkna med att få hjälp av skickliga elektriker som har det som krävs för att utföra noggranna installationer, felsökningar och andra typer av elarbeten. Kontakta oss för att begära en kostnadsfri offert!

Laddstolpar elfirma Södertälje

Vår verksamhet präglas av miljötänk

För oss är det viktigt att kunna jobba med gott samvete. Av den anledningen ser vi till att vara så miljövänliga som möjligt. Detta innefattar allt från produkterna vi väljer att arbeta med, till metoderna vi använder för att källsortera restavfall. Hör av dig till oss på HS Eltjänst AB idag för att assisteras av ett klimatvänligt företag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify