Vad vill du ha hjälp med?

Vi tillhandahåller ett brett tjänsteutbud till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar samt privat och offentlig sektor.

services_icon1

Installation av laddstolpar/laddboxar

En av våra populäraste tjänster är våra trygga installationer av laddboxar eller laddstolpar. Med oss kan du på ett effektivt och prisvärt sätt installera en eller ett flertal laddningsstationer för elbilar. Ta kontakt med oss idag för mer information!

services_icon1

Övriga installationer

Vi kan även ta hand om andra typer av elinstallationer. Detta kan till exempel handla om att sätta upp spotlights, installera större nätverk, dra om el, installera intelligenta ellösningar i hemmet och liknande. Med vår omfattande kompetens kan vi hjälpa dig, hur dina behov än ser ut!

services_icon1.png

Industribelysning

Vi har många lyckad bagage i projektet inom industribelysning. Du som till exempel representerar ett företag, är fastighetsägare eller helt enkelt vill skapa effektiva och smarta belysningslösningar i ett större utrymme kan vända dig till oss för att veta mer.

services_icon1

Kontorsbelysning

Vill du skapa den ultimata belysningen på ditt kontor för att öka trivseln och höja prestationen bland dina anställda? Då kan du vända dig till oss! Vi har omfattande erfarenhet av att skapa anpassade belysningslösningar på kontor runtom i Stockholmsområdet. Detta kan bland annat minska problem med exempelvis huvudvärk, samt öka koncentrationen. Ta kontakt med oss idag för att veta mer om detta!